VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZAT

Megrendelések törlése

A kiszállítás előtti rendelés törlését elfogadjuk. Ha lemondjuk a rendelést, teljes visszatérítést kap. A termék kiszállítását követően nem áll módunkban törölni megrendelését.

Visszatérítés (ha van)

Termékvisszaküldést elfogadunk. A vevőnek jogában áll megtagadni a termék átvételét az átvételkor.
. Ahhoz, hogy egy termék visszaküldhető legyen, aláíratlannak kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, ahogyan átvette. Eredeti csomagolásában kell lennie. A termék visszaküldéséhez szükségünk van a vásárlást igazoló bizonylatra vagy a vásárlás igazolására. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csomag a megfelelő címre került feladásra.

Figyelem

Ha a visszaküldést a fogyasztó okozta, a szállítási költséget a fogyasztónak kell viselnie. A pontos költség a választott futárcégtől függ.

Ha az átvett áru a mi hibánkból megsérült vagy hibás, a vevőt nem terheli a szállítási költség.

Az áru visszaküldésének díja nincs.


Visszatérítés (ha van)

A visszaküldött termék átvétele és ellenőrzése után e-mailben átvételi elismervényt küldünk Önnek. Arról is értesítjük, ha visszaküldését jóváhagyják vagy elutasítják. Ha visszatérítését jóváhagyják, azt a megadott számú napon belül feldolgozzuk, és automatikusan jóváírjuk hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módban.

A visszaküldési címért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a service@idaiholi.com e-mail címen.